Již brzy s Police Symphony Orchestra

17.5.2017

Náš drahý fanoušku

Čas kvapí neustále kupředu a sotva jsme se vzpamatovali z úspěšných a kladnými reakcemi ověnčených zimních koncertů, nezahálíme a pilně se připravujeme na nadcházející setkání s našimi příznivci. Věříme, že mezi nimi nebudeš chybět ani Ty!

Proto bychom Tě rádi pozvali na náš letošní první koncert pod širým nebem, jenž se uskuteční v sobotu 27. května od 16:30 hodin v polské vesničce Wambierzyce (česky Vambeřice). Nedaleko za hranicemi se v prostředí impozantní baziliky Matky Boží můžeš těšit na nezapomenutelný zážitek, který si po tamější loňské zkušenosti zajisté znovu vychutnáme i my.

Jestliže je tento termín v Tvém kalendáři již beznadějně obsazen, nezoufej a nesmutni! Další příležitost poslechnout si nás v blízkém okolí bude již o dva týdny později na trutnovském Pivofestu (10. 6.), či hned týden nato na oslavách 600. výročí malebného Žernova (17. 6.). Červnová nálož koncertů nekončí, a Ty se na nás taktéž můžeš zajet podívat 24. 6. na festival Smetanova Litomyšl, kde zahrajeme od 19 hodin v klášterních zahradách.

Pokud sleduješ naše sociální sítě, jistě už víš, že námi plánovaná letošní benefiční akce se bude konat 8. září v Adršpašských skalách. Výtěžek z akce poputuje tradičně na NF Hospital Broumov a podílet se na ní bude více jak 120 účinkujících. No vážně! To si nesmíš nechat ujít! Příležitostí ke vzájemnému setkání je tedy vícero a my se těšíme, že alespoň na jednom z nich Ti, milý fanoušku, budeme moci udělat radost naší neotřelou PSOdukcí (rozuměj produkcí). Další informace o novinkách a aktivitách orchestru lze jako obvykle najít na našich webových stránkách nebo facebooku.

Děkujeme Ti za přízeň!

Podrobnosti na webu policesymphonyorchestra.cz.